Γάμος - Dionysos Palace
15448
page,page-id-15448,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Εδώ πραγματοποιούμε τα όνειρα σας…

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ

Το Dionysos Palace με άριστη οργάνωση, πολυτελή αισθητική και προσοχή στη λεπτομέρεια υπόσχεται τη μαγευτική βραδιά του γάμου σας να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Ένας υπέροχος και κομψός χώρος υποδοχής θα δεχτεί τους καλεσμένους σας, τους οποίους ο έμπειρος μετρ μας θα οδηγεί στο τραπέζι τους. Εντυπωσιακή επίσης είναι και η υποδοχή των νεόνυμφων με βεγγαλικά, αν η δεξίωση γίνεται στην πισίνα, η με την παρουσίαση φωτογραφιών του ζευγαριού με τη χρήση βιντεοπροβολέα, αν η δεξίωση γίνεται στην αίθουσα.

Το νυφικό τραπέζι βρίσκεται σε περίοπτη θέση και όλοι οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να σας θαυμάζουν στην πιο λαμπερή σας εμφάνιση.

Η εκλεκτή μας κουζίνα, είτε επιλέξετε μπουφέ είτε μενού, θα σας ενθουσιάσει, αφού όλα τα εδέσματα μας είναι καλομαγειρεμένα και σερβίρονται ολόφρεσκα και ζεστά.

Η πιο όμορφη και λαμπερή βραδιά της ζωής σας θα «απογειωθεί» με το γλέντι και το χορό! Οι μουσικές επιλογές και η μεγάλη πίστα, που υπάρχει τόσο στην αίθουσα όσο και δίπλα στην πισίνα θα δεχτούν το κέφι σας μέχρι το πρωί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διοργανώσουμε μαζί τις καλύτερες παροχές για το δικό σας event! Πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις!